rubrik.gif

Elektronisk avisering 
Sedan den 1 september 2009 får du som är internetbankskund dina kontoutdrag och aviseringar direkt i internetbanken istället för per post i brevlådan.

Detta betyder för dig som internetbankskund att du hädanefter får alla dina aviseringar elektroniskt direkt i internetbanken, även de som tidigare skickades via post. Genom att få all information samlad på ett och samma ställe blir det smidigare för dig att få en enkel överblick över din ekonomi på ett säkert och lättåtkomligt ställe.

Vilka är fördelarna med elektronisk avisering?
Fördelarna med elektronisk avisering är många, de allra viktigaste är framför allt tillgängligheten, enkelheten och miljön.

• Informationen är snabbare tillgänglig än via vanlig postgång, all information finns via en komplett och tydlig förteckning endast ett knapptryck bort.

• Du har möjlighet att följa dina insättningar och uttag upp till 13 månader bakåt i tiden, få saldouppgifter efter varje insättning och uttag.

• Du får en bättre överblick och kontroll över din ekonomi eftersom du får all information samlad på ett och samma ställe Ingen kostnad eftersom elektroniska aviseringar är helt kostnadsfritt.

• Elektroniska aviseringar är ur miljösynpunkt en bättre lösning eftersom distributionen inte sker via bil- eller lastbilstransporter.

Föredrar du att i framtiden få dina aviseringar per post måste du i internetbanken aktivt välja postalt distributionssätt.

Du som inte har tillgång till internetbanken får även fortsättningsvis dina aviseringar per post. Vill du ansluta dig till internetbanken gör du det via bankens hemsida eller på ditt lokala bankkontor.

• Anslut mig till internetbanken »