Nya Medlemslånet Medlemslån
När du som är fackligt ansluten behöver låna pengar eller vill lösa ett annat dyrare lån erbjuder Nya Medlemslånet en förmånlig ränta utan avgifter.

Nya Medlemslånet har dessutom blivit ännu tryggare. Nu ingår också ett betalsskydd som betalar en del av lånekostnaden om du blir sjuk eller arbetslös. Sedan tidigare ingår en grupplivförsäkring som löser lånet om låntagaren avlider.

Du kan låna mellan 30 000 och 250 000 kronor. Vill du låna ett mindre belopp föreslår vi istället en Medlemskontokredit till bra villkor - se länk till vänster för mer information.

För dig som går i biltankar finns också ett särskilt lån - Medlemsbillån.

För att få låna
Du behöver vara medlem i LO, TCO eller SACO förbund sedan minst 6 månader, du ska ha eller öppna ett lönekonto i banken, ha fyllt 18 år och har regelbunden inkomst, som inte är bidrag, studiemedel eller liknande, ha utrymme i ekonomin för att betala kostnaderna som är förknippade med lånet och vara utan betalningsanmärkningar.
• Fackförbund som har avtal med banken »


Så här fungerar Nya Medlemslånet
I lånet ingår dels en grupplivförsäkring som löser lånet om låntagaren skulle avlida och dels ett betalskydd som ersätter en del av lånekostnaden vid sjukdom eller arbetslöshet. Båda försäkringarna gäller för låntagare under 65 år och det krävs ingen hälsoprövning vid tecknandet.

Behöver du låna ett lägre belopp kan du ha fördel av att i stället ansöka om en Medlemskontokredit.

Så här skaffar du Medlemslån  -

Ansök via Internet »


Ansök via Telefonbanken Personlig service 0224-850 00 2# 2#.

Du är också välkommen in på bankkontoret för att träffa en rådgivare.
Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig: