Miljölån
Miljöarbetet är viktigt för oss alla. Vi ställer gärna upp om du vill göra en insats för miljön, som du dessutom tjänar på genom lägre energikostnader.

Med Miljölånet kan du låna belopp från 30 000 kr upp till 300 000 kr förmånligt:

bock.jpgInstallera berg/jordvärde
bock.jpgUtbyte av olja/direktel till annan värmekälla
bock.jpgTilläggsisolera för energibesparing
bock.jpgByta till treglasfönster
bock.jpgSolenergi, vindkraft
bock.jpgNy värmepanna
bock.jpgNytt miljögodkänt avlopp
bock.jpgNya energisnåla hushållsapparater, ex diskmaskin

Med rotavdraget har du möjlighet att få en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden upp till 100.000 kronor per år.

• Läs mer om rotavdraget på skatteverket.se »

Du kan också finansiera ditt bilköp med Miljölånet, om du funderar på att köpa en bil som drivs med etanol, el eller biogas.

Vi ger dig gärna ett Lånelöfte.
Lånelöftet är ett förhandsbesked som ger dig extra trygghet i att veta att du har finansieringen klar om du planerar en investering. Lånelöftet är bindande för banken i sex månader om dina ekonomiska förutsättningar inte försämras under den tiden. Lånelöftet är kostnadsfritt och du är självklart inte bunden att utnyttja lånelöftet.

Det är enkelt och smidigt att söka lånet.
Du ansöker om ett Miljölån genom att kontakta en lånehandläggare på banken eller genom att sända in en ansökan om lån eller lånelöfte, så kontaktar vi dig.

Har du Telefonbanken personlig service kan du även ansöka om ett miljölån på 0224-850 00.

• Ansök om Miljölån »

 

Miljölån

Just nu är låneräntan på din och miljöns sida.
 
Har du en fastighet som du kan sätta som säkerhet, kan räntan sänkas ytterligare.

Vi värnar om miljön.
Sala Sparbank har bedrivit ett aktivt miljöarbete sedan 1998 och det resulterade i att vi som nordens första bank i januari 2002 miljöcertifierades enligt SS-EN ISO 14001.

Som ett led i bankens miljöarbete är vi sedan 2010 även klimatneutrala. Det innebär att vi beräknar vår klimatpåverkan, genomför effektiva klimatåtgärder och kompenserar det vi inte kan åtgärda i CDM-projekt (FN-certifierade projekt) och lokala klimatprojekt. I miljötänkandet ingår att förenkla kundernas affärer på ett sätt som gör att resursåtgången minskar. På så sätt förbättrar vi samhällets ekologiska hållbarhet och våra kunders ekonomi.

Prata med oss, vad det än gäller.
Oavsett om du vill låna pengar, se över dina bolån eller diskutera dina sparplaner är du alltid välkommen till Sala Sparbank. Du kan få hjälp med att se över hela din ekonomi och tillsammans kan vi se vilka lösningar som passar dig.